Transport & returnari

  • Momentul încheierii contractului îl constituie momentul primirii mesajului de confirmare de către consumator, referitor la comanda sa
  • Dupa confirmarea comenzii, veti primi un email de confirmare a acesteia.
  • Livrarea produselor si costurile de livrare
  • Livrarea are loc prin intermediul firmei de curierat rapid.

Comanda Dumneavoastra va fi livrata intre  2 si 5 zile lucratoare.

Taxa serviciului de transport prin curierat rapid este de:

  • 10.00 Lei, pentru comenzi intre 0.00 Lei si 200.00 lei
  • GRATUIT, pentru comenzi de minim 200.00 lei


Modalitati de plata

Pentru a achita contravaloarea produselor aveti la dispozitie 3 modalitati de plata:

  • la livrare (ramburs): pentru cei care au ales modalitatea de plata in numerar la livrare, plata se va efectua direct curierului care va aduce comanda la data si la ora stabilite.
  • transfer bancar: in cazul in care optati pentru aceasta metoda de plata, dupa finalizarea comenzii veti primi prin email o factura proforma pentru efectuarea platii. Dupa efectuarea platii va rugam sa ne trimiteti o copie a ordinului de plata prin e-mail sau fax. In momentul primirii confirmarii un operator va va contacta pentru stabilirea datei de livrare.


In cazul in care plata nu este efectuata de catre Client, comanda se considera refuzata. In cazul neachitarii facturii, comanda nu va mai fi onorata si va putea fi anulata de catre atelieruldejucarii.ro fara o notificare prealabila. In acest caz, va putea refuza onorarea altor solicitari de Comenzi ale Clientului. Pentru intocmirea facturii, Clientul se obliga sa ofere date corecte, conform legislatiei in vigoare.

Returul produselor

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului

Modificare si renuntarea la comanda

Dupa efectuarea unei comenzi acesta poate fi modificata inainte de expedierea coletului prin serviciul de curierat, pentru acesta va rugam sa contactati  prin telefon serviciul clienti atelieruldejucarii.ro.

Pentru renuntarea la o comanda va rugam sa contactati echipa atelieruldejucarii.ro


Produse noi

» Nici un produs nou

Oferte speciale

Nu există reduceri în acest moment

Buletin de știri

Urmareste comanda Urgent Cargus