Termeni de utilizare

Definitii

Termenii "atelieruldejucarii.ro", "site-ul", "AVANTGARDE CENTRE SRL", "noi", reprezinta firma SC AVANTGARDE CENTRE SRL si serviciile sale oferite prin site-ul www.atelieruldejucarii.ro. SC AVANTGARDE CENTRE SRL are sediul principal in B-dul Decebal nr. 13, bl. S15, sc. 3, et. 1, ap. 44, sector 3, Bucuresti si este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/9000/2002, cod fiscal RO14875545, capital social 200 RON.

Prin termenii "Utilizatorul" si "Clientul" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul atelieruldejucarii.ro, indiferent de motiv.

Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acceptarea acordului de utilizare

Serviciile si continutul atelieruldejucarii.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul acord. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul atelieruldejucarii.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea siteului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. SC AVANTGARDE CENTRE SRL, poate revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului SC AVANTGARDE CENTRE SRL reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului acord.

Obligatii la inregistrare

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul atelieruldejucarii.ro, va obligati sa:

  1. furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului si
  2. mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, SC AVANTGARDE CENTRE SRL are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului atelieruldejucarii.ro


Contul, parola si securitatea datelor

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati SC AVANTGARDE CENTRE SRL in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs cand doriti sa parasiti site-ul. SC AVANTGARDE CENTRE SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.

SC AVANTGARDE CENTRE SRL, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, pentru orice motiv sau fara motiv. SC AVANTGARDE CENTRE SRL poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile SC AVANTGARDE CENTRE SRL, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipate, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca SC AVANTGARDE CENTRE SRL poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-ului atelieruldejucarii.ro si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile kucariaTa.ro. Mai mult, SC AVANTGARDE CENTRE SRL nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul SC AVANTGARDE CENTRE SRL.

Utilizarea materialelor/ Drepturi de autor (copyright)

Continutul site-ului, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea SC AVANTGARDE CENTRE SRL. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a SC AVANTGARDE CENTRE SRL, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

Pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre SC AVANTGARDE CENTRE SRL accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site-ul atelieruldejucarii.ro

SC AVANTGARDE CENTRE SRL nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei (inclusiv observatiile si sugestiile) sau pe care le postati. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati SC AVANTGARDE CENTRE SRL permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele dvs in legatura cu o comanda efectuata sau un comentariu.

Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Compania nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs; compania are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

Comunicari electronice

Prin accesarea site-ului atelieruldejucarii.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate atelieruldejucarii.ro, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la atelieruldejucarii.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site doar in cazul abonarii la serviciul Newsletter.

Plata produselor

Pentru a achita contravaloarea produselor aveti la dispozitie 2 modalitati de plata:

- la livrare (ramburs): pentru cei care au ales modalitatea de plata in numerar la livrare, plata se va efectua direct curierului care va aduce comanda la data si la ora stabilite.
- transfer bancar: in cazul in care optati pentru aceasta metoda de plata, dupa finalizarea comenzii veti primi prin email o factura proforma pentru efectuarea platii. Dupa efectuarea platii va rugam sa ne trimiteti o copie a ordinului de plata prin e-mail sau fax. In momentul primirii confirmarii un operator va va contacta pentru stabilirea datei de livrare.

 

Responsabilitati privind produsele

atelieruldejucarii.ro nu garanteaza ca descrierea produselor, pozele sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. atelieruldejucarii.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care atelieruldejucarii.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita. atelieruldejucarii.ro nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. atelieruldejucarii.ro nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta atelieruldejucarii.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

Limitari ale responsabilitatii

atelieruldejucarii.ro nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site. atelieruldejucarii.ro nu ofera nici un fel de garantie pentru produsele comercializate pe site. atelieruldejucarii.ro nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

Politica de preturi

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA. atelieruldejucarii.ro va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre atelieruldejucarii.ro . Preturile afisate pe site sunt valabile pentru comenzile efectuate online.

Generalitati

Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si SC AVANTGARDE CENTRE SRL. in privinta utilizarii site-ului atelieruldejucarii.ro.

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si SC AVANTGARDE CENTRE SRL si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului atelieruldejucarii.ro impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si SC AVANTGARDE CENTRE SRL sau site-urile sale (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului). Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii SC AVANTGARDE CENTRE SRL sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si SC AVANTGARDE CENTRE SRL vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.


Produse noi

» Nici un produs nou

Oferte speciale

Nu există reduceri în acest moment

Buletin de știri

Urmareste comanda Urgent Cargus